Om karenmc.dk

karenmc.dk er mig, Karen Møller Christensen.

Jeg er fuld af ord, holdninger om tekster og hurtige punchlines. Efter i en periode at blive tituleret som webtekstjonglør, kommunikationskonsulent og webredaktør, er jeg nu mest af alt selvstændig tekstforfatter.

Jeg er cand.comm. fra RUC med et sidespring i sociologi på KU. Som barn af en svinebonde i det nordvestlige Vendsyssel brugte jeg fritiden på at gå til spejder, blokfløjte og badminton. Som parcelhusejer i Lejre handler det mest om familieliv, AaB-nyheder og en håndskubber-græsslåmaskine. Naturligvis tilsat godt med kaffe.

Mit arbejde tager udgangspunkt i dig – og i din målgruppe. Jeg tror på, at alt bliver bare en anelse bedre med kærlighed til kunden, uanset om det er opslag på Facebook, en nyhed til avisen eller en mail, der skal sælge.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at styrke kommunikationen til dine kunder!


Hvad kan jeg gøre for dig?

Udfyld formularen – så sender du en mail


Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked