Om karenmc.dk

karenmc.dk er mig, Karen Møller Christensen. Jeg er fuld af ord, holdninger om tekster og hurtige punchlines. Efter i en periode at blive tituleret som webtekstjonglør, kommunikationskonsulent og webredaktør, er jeg nu mest af alt selvstændig tekstforfatter. Eller digital tekstmaskine, om du vil.

Jeg er cand.comm. fra RUC med et sidespring i sociologi på KU. Som barn af en svinebonde i det nordvestlige Vendsyssel brugte jeg fritiden på at gå til spejder, blokfløjte og badminton. Som parcelhusejer i Lejre handler det mest om familieliv, AaB-nyheder og en håndskubber-græsslåmaskine. Og naturligvis godt med kaffe.

Mit arbejde tager udgangspunkt i dig – og i din målgruppe. Jeg tror på, at alt bliver bare en anelse bedre med kærlighed til kunden. Det gælder uanset, om det er opslag på Facebook, en nyhed til avisen eller en mail, der skal sælge.

Hvad kan jeg gøre for dig? Skriv til mig på mail@karenmc.dk – så vender jeg tilbage til dig. Du er også meget velkommen til at ringe på 20 66 44 27.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at styrke kommunikationen til dine kunder!