Tekster til web, print og sociale medier

Jeg kan kort sagt skrive alt – og altid med fokus på modtageren. Korte tekster, lange tekster, nyheder, nyhedsbreve, tekster til apps, FAQ-tekster, opdateringer til sociale medier som Facebook, Twitter og Linkedin. Jeg tænker kommunikation på tværs af medier og er vant til at arbejde sammen med alt fra direktører til back-end udviklere.

Websites – udvikling og opdatering

Jeg redigerer, opdaterer og udvikler nyt indhold til websites. Jeg skriver kort, præcist og direkte, uanset om du vil have korte tekster, lange tekster eller tekster, der binder indhold sammen.

Har din virksomhed brug for nyhedsartikler, landingpages, eller en opdatering af “Om”-siden, så skriver jeg det til dig. Jeg har desuden indgående erfaring i at omskrive teknisk tunge tekster til et sprog, brugerne kan forstå.

Jeg er den oplagte kommunikationspartner på dit webdesign-projekt. Du har det designmæssige overblik, ideer og værktøjer – jeg er tekstmaskinen, der giver dig sparring og fylder ord og tekster på.


Billede: Companized A/S – website opdateret og udviklet i samarbejde med webdesigner Rikke Mikkelsen (EMMi) og fotograf Kristine Funch.

Kontor_Companized

Portrætter og case stories

Dybdegående portrætter af personer eller virksomheder kan sætte fokus på jeres kerneydelser. Hvem er I, hvordan skiller I jer ud, og hvad driver værket? Jeg har skrevet dette virksomhedsportræt om medicovirksomheden Convatec for Erhverv Lejre.

Case stories beskriver den værdi, I skaber. Ved at tage udgangspunkt i en kunde, en arbejdsgang eller et resultat, får I beskrevet jeres virksomhed ud fra den oplevede værdi – og ikke ‘bare’ indefra og ud.

Print og publikationer

Jeg skriver nyhedsartikler, baggrundsstof og kortere tekster til tryk. Udover nyhedsjournalistik har jeg har erfaring med at udarbejde pjecer, oplysnings-plancher, bannere og undervisningsmateriale – gerne i samarbejde med en (web)designer.


Video: Folderen er en B2B-produktion lavet for CPH Airport Sales i 2019 i samarbejde med webdesigner Rikke Mikkelsen (EMMi).

LinkedIn, Facebook, Instagram…

Uanset om det handler om indhold eller strategi til sociale medier, kan I tage fat i mig. Jeg hjælper jer med at vælge den rigtige platform, jeg udarbejder eller skærper jeres strategi og kommer med forslag til indhold, der kan få brugerne til at klikke og dele.

Jeg har erfaring med at bruge sociale medier til bl.a. kundeservice, brand-awareness og direkte markedsføring. De platforme, jeg har haft fingrene mest i, er X (Twitter), Linkedin, Facebook og Instagram.


Billede: Opslaget er skrevet for Loomis Danmark A/S

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Ring eller skriv til mig – så finder vi en løsning, der passer til din opgave, dit budget og din deadline.