Tekster til web, print og sociale medier

Jeg kan kort sagt skrive alt – og altid med fokus på modtageren. Korte tekster, lange tekster, nyheder, nyhedsbreve, tekster til apps, FAQ-tekster, opdateringer til sociale medier som Facebook, Twitter og Linkedin. Jeg tænker kommunikation på tværs af medier og er vant til at arbejde sammen med alt fra direktører til back-end udviklere.

Companized website

Websites – udvikling og opdatering

Har du brug for en gennemgang af din virksomheds nuværende site? Jeg redigerer, opdaterer og udvikler nyt indhold.

Mangler du ord? Jeg er den oplagte kommunikationspartner på dit webdesign-projekt. Du har det designmæssige overblik, ideer og værktøjer – jeg er tekstmaskinen, der giver dig sparring og fylder ord og tekster på.

Jeg er vant til it-udviklingsprocesser, har usability på rygraden og har arbejdet med kravspecifikationer, user journeys og use cases.


Billede: Companized A/S – website opdateret og udviklet i samarbejde med webdesigner Rikke Mikkelsen (EMMi) og fotograf Kristine Funch.

newsletter_cphairport

Nyhedsbreve og direct mails

Jeg skriver nyhedsbreve og kan hjælpe med at udnytte den direkte linje til målgruppens inbox. Jeg tænker brugeren først og skriver med målgruppen – og ikke afsenderen – i fokus.

Nyhedsbrevet skal fungere sammen med jeres indhold på f.eks. hjemmesiden, trykt materiale og andre onlinemedier som Facebook. Jeg hjælper jer med at skabe sammenhæng på tværs.


Billede: Nyhedsbrev fra Københavns Lufthavn hvor jeg tidligere har været tilknyttet CRM-teamet i Marketing & Airport Sales som freelance tekstforfatter.

eksempel_boligsiden

Nyheder og webtekster

Jeg skriver kort, præcist og direkte. Uanset om det er korte tekster, lange tekster eller tekster, der binder jeres indhold sammen, kan jeg hjælpe. Hvis I har brug for et nyt slogan eller pay off, kan jeg også forfatte det til jer.

Har din virksomhed brug for nyhedsartikler, landingpages, FAQ-indhold, tekster til apps eller en opdatering af “Om”-siden på din hjemmeside, så skriver jeg det til jer. Jeg har desuden indgående erfaring i at omskrive teknisk tunge tekster til et sprog, brugerne kan forstå.


Billede: en af de mange artikler, jeg har skrevet for Boligsiden.dk

Kontor_Companized

Portrætter og case stories

Dybdegående portrætter af personer eller virksomheder kan sætte fokus på jeres kerneydelser. Hvem er I, hvordan skiller I jer ud, og hvad driver værket? Jeg har skrevet dette virksomhedsportræt om medicovirksomheden Convatec for Erhverv Lejre.

Case stories beskriver den værdi, I skaber. Ved at tage udgangspunkt i en kunde, en arbejdsgang eller et resultat, får I beskrevet jeres virksomhed ud fra den oplevede værdi – og ikke ‘bare’ indefra og ud. Jeg har skrevet case stories for blandt andre Jens Bjerre Kirkegaard, der ejer Aliro Docs.

Print og publikationer

Jeg skriver nyhedsartikler, baggrundsstof og kortere tekster til tryk. Udover nyhedsjournalistik har jeg har erfaring med at udarbejde pjecer, oplysnings-plancher, bannere og undervisningsmateriale – gerne i samarbejde med en (web)designer.


Video: Folderen er en B2B-produktion lavet for CPH Airport Sales i 2019 i samarbejde med webdesigner Rikke Mikkelsen (EMMi).

Facebook, Twitter, Instagram…

Uanset om det handler om indhold eller strategi til sociale medier, kan I tage fat i mig. Jeg hjælper jer med at vælge den rigtige platform, jeg udarbejder eller skærper jeres strategi og kommer med forslag til indhold, der kan få brugerne til at klikke og dele.

Jeg har erfaring med at bruge sociale medier til bl.a. kundeservice, brand-awareness og direkte markedsføring. De platforme, jeg har haft fingrene mest i, er Twitter, Linkedin, Facebook, Instagram og YouTube.


Billede: Opslaget er skrevet for den svenske havreproducent Oatly AB, hvor jeg er dansk community manager.

Portræt af Karen VR

Fotografi og billedstil

Et billede siger ofte mere end 100 ord. Hvis I har brug for at få opdateret billeder på jeres website, kan jeg hjælpe jer med det. Jeg har ikke adgang til et studie, men kan enten selv tage fotos eller formidle kontakt til en fotograf. Jeg hjælper jer også gerne med inspiration og ideer til jeres visuelle stil på sociale medier.


Billedet er fra en portrætserie af sognepræst Karen Vinther Ringsmose, taget i forbindelse med fotokursus hos DMJX og bragt i Sjællandske Nyheder samt Kirkenyt.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Ring eller skriv til mig – så finder vi en løsning, der passer til din opgave, dit budget og din deadline.